Ekstern behandling av datamaskinbeskyttelse

Hvis en datamaskin bruker Kaspersky, og er koblet til My Kaspersky, kan du behandle beskyttelsen av denne datamaskinen eksternt.

Logg inn på My Kaspersky-kontoen din og gå til delen Enheter for å fjernstyre datamaskinens beskyttelse.

I delen Enheter kan du:

Hvis et datamaskinskann startes fra My Kaspersky, vil Kaspersky behandle objekter som oppdages automatisk, uten at du behøver å gjøre noe. Når et virus eller en annen trussel oppdages, prøver Kaspersky-programmet å desinfisere det uten å starte datamaskinen på nytt. Hvis desinfisering uten omstart av datamaskinen er umulig, viser listen over sikkerhetsproblemer på My Kaspersky en melding om at datamaskinen må startes på nytt for å utføre desinfisering.

Hvis listen over oppdagede objekter på My Kaspersky inneholder mer enn 10 objekter, grupperes de. I slike tilfeller kan de oppdagede objektene kun behandles sammen via My Kaspersky. De kan ikke undersøkes separat. Hvis du vil vise objektene separat, anbefaler vi at du bruker grensesnittet til programmet som er installert på datamaskinen.

Slik går du til ekstern behandling av datamaskinbeskyttelse

Slik går du til ekstern behandling av datamaskinbeskyttelse:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Profil.
  3. I blokken Logg på My Kaspersky klikker du på Logg på-knappen.
  4. Utfør følgende handlinger i vinduet som åpnes:
    • Hvis du har en konto, angir du e-postadressen og passordet og kobler til My Kaspersky.
    • Hvis du ikke har en konto, angir du e-postadresse i tekstboksen og klikker på Opprett. En melding med en kobling for oppretting av passord sendes til den angitte e-postadressen.

Etter en vellykket tilkobling, viser delen Profil informasjon om tilkoblingen til kontoen. Du kan nå administrere beskyttelsen av denne datamaskinen eksternt fra My Kaspersky-kontoen din.

Se hjelpedelen for My Kaspersky for mer informasjon om fjernstyring av enhetsbeskyttelse.